Αποκτήστε το σώμα που ονειρεύεστε χάνοντας πόντους από τα κατάλληλα σημεία

Η λιποαναρρόφηση χρησιμοποιείται για να αντιμετωπιστούν επίμονες και ανθεκτικές στη δίαιτα και την άσκηση λιποαποθήκες, καθώς και για να αποκτήσουμε ένα καλύτερο και πιο αρμονικό περίγραμμα σώματος.

Πρέπει να τονιστεί ότι, σε αντίθεση με ότι λανθασαμένα πιστεύεται, η λιποαναρρόφηση δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος, καθώς δεν είναι ενδεδειγμένη επέμβαση για άτομα με συνολικό προβλημα παχυσαρκίας.

Μπορεί να εφαρμοστεί για να διορθώσει προβληματικές περιοχές με εναπόθεση λίπους, όπως η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, η περιφέρεια («ψωμάκια»), οι γλουτοί, οι γάμπες, οι αστράγαλοι.

Ιδανικοί υποψήφιοι για λιποαναρρόφηση είναι ασθενείς οι οποίοι:

  • Είναι υγιείς με φυσιολογικό βάρος ή ελαφρώς υπέρβαροι με συγκντρωμένο λίπος σε συγκεκριμένες περιοχές
  • Έχουν καλής ποιότητας δέρμα και ελαστικότητα
  • Έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η λιποαναρρόφηση δεν προτείνεται για μεγάλη απώλεια βάρους. Είναι ιδανικό για τους ασθενείς που έχουν περιοχές με λίπος και δυσανάλογες καμπύλες στο σώμα τους που είναι ανθεκτικά στη δίαιτα και την άσκηση.

Τομές

Τομές δεν υπάρχουν! Η λιποαναρρόφηση γίνεται μέσω μικρών οπών οι οποίες είναι «κρυμμένες» σε φυσικές πτυχές του δέρματος και δεν αφήνουν ουσιαστικά ορατά σημάδια.

Ανάρρωση και αποτελέσματα

Η διάρκεια της ανάρρωσης εξαρτάται από τον αριθμό των περιοχών που θα λιποαναρροφηθούν και την έκταση τους συνολικά. Οι περισσότεροι ασθενείς είναι σε θέση να επανέλθουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες και στη δουλειά τους μέσα σε λίγες ημέρες. Μετεγχειρητικά υπάρχει στις περιοχές της επέμβασης αρκετό οίδημα με εκχυμώσεις (μελανιές) και ευαισθησία στην εν τω βάθει πίεση. Είναι επίσης απαραίτητη η χρήση ειδικού πιεστικού ενδύματος για 3-4 εβδομάδες, ώστε να απογευχθεί η δημιουργία αιματωμάτων, αλλά και για να βοηθήσουμε το δέρμα να ανταποκριθεί καλύτερα στην απώλεια πόντων.

*******Για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος ο κ. Τότης εφαρμόζει μετεγχειρητικά χωρίς επιπλέον κόστος 3-4 συνεδρίες LPG λιπογλυπτικής, ώστε να επιταχυνθεί η λεμφική απορροή και η σύσφιξη του δέρματος.

Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε υγιεινή διατροφή και να ασκείστε κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης, επειδή μία σημαντική αύξηση του σωματικού βάρους θα είχε αρνητικά αποτελέσματα στο τελικό αποτέλεσμα.